f u l y v p d
^

Κατατακτήριες εξετάσεις – οι επιτυχίες μας

H Στεφανία Μανωλάκη είναι επιτυχούσα των κατατακτηρίων εξετάσεων της Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης και της ευχόμαστε ολόψυχα Συγχαρητήρια!

H Στεφανία προετοιμάστηκε για τις εξετάσεις από «Το Εργαστήρι Σχεδίου» Λουλάκης, Μπαλμπούζη και έγραψε για την εμπειρία της:»Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που πέρασε αποτελεί για μένα μια πολύ όμορφη εμπειρία, ανεξάρτητα από το υπέροχο αποτέλεσμα. Πήρα πραγματικά πολλές και ουσιαστικές γνώσεις. Η βοήθεια των καθηγητών ήταν ουσιαστική τόσο στο γνωστικό όσο και στο συναισθηματικό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέλεξα το Εργαστήρι και νοιώθω ότι φεύγω γεμάτη από όμορφες αναμνήσεις και φιλίες. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!»

Αναστάσης Τσομπανούδης-Επιτυχών Κατατακτηρίων Αρχιτεκτονικής 2017-2018

O Αναστάσης προετοιμάστηκε για τις εξετάσεις από «Το Εργαστήρι Σχεδίου» Λουλάκης, Μπαλμπούζη και έγραψε για την εμπειρία του:

«Πληροφορήθηκα για την ύπαρξη του Εργαστηρίου από το Internet και τις συνεχόμενες επιτυχίες  με πολύ υψηλές βαθμολογίες. Θεωρώ πως η δουλειά που γίνεται από την διδακτική ομάδα του εργαστηρίου αποδεικνύεται  από τα  αποτελέσματα. Η συνολική εμπειρία μέσα από τα μαθήματα, η προσέγγιση της γνώση της αρχιτεκτονικής καθώς επίσης και οι δυνατές φιλίες που δημιουργήθηκαν θα μου μείνουν αξέχαστες. ‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές, αλλά και σε όλη την ομάδα που πλαισιώνει το εργαστήρι. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!»

Σεραφείμ Σπανίας-Επιτυχών κατατακτηρίων εξετάσεων 2017-2018

Ο Σεραφείμ Σπανιάς είναι επιτυχών των κατατακτηρίων εξετάσεων για την αρχιτεκτονική στο Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας στον Βόλο.

Προετοιμάστηκε από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης, Μπαλμπούζη με εξ αποστάσεως μαθήματα και του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Ο Σεραφείμ έγραψε για μας: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την αμεσότητα στην πληροφορία και την εκπαίδευση. Οι παραπάνω λόγοι καθιστούν «Το Εργαστήρι Σχεδίου» Λουλάκης, Μπαλμπούζη σε κορυφαία θέση ανάμεσα στα εκπαιδευτήρια του είδους. Το εύρος των πληροφοριών των μαθημάτων εφοδιάζουν τους μαθητές με τα απαραίτητα ώστε να πετύχουν! Το εκπαιδευτικό δυναμικό είναι τόσο επαρκές που όχι μόνο βοηθά αλλά προετοιμάζει για κορυφαία αποτελέσματα-κι αυτό φαίνεται -κι από τις βαθμολογίες των αποτελεσμάτων. Θέλω να συμπληρώσω ότι «Το Εργαστήρι Σχεδίου» Λουλάκης, Μπαλμπούζη είναι στην υψηλότερη θέση του είδους κι ότι χωρίς αυτό η επιτυχία δεν είναι εφικτή! Μπράβο σας, μας κάνετε υπερήφανους επιτυχόντες των στόχων μας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Βασιλική Βασιλείου-Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2017-2018

Η Βασιλική Βασιλείου είναι επιτυχούσα των κατατακτηρίων εξετάσεων  αρχιτεκτονικής  στο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την πρώτη της προσπάθεια και της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.

Είναι απόφοιτος της σχολής Συντήρηση και Αποκατάσταση Κτηρίων του ΤΕΙ Πατρών και σπουδάστρια πλέον στην Αρχιτεκτονική σχολή του Βόλου. Συμμετείχε στα μαθήματα προετοιμασίας για τις κατατακτήριες εξετάσεις της Αρχιτεκτονικής. “Σας ευχαριστώ θερμά όλους σας!!!”

Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου-Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2017-2018

Η Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου είναι επιτυχούσα των κατατακτηρίων εξετάσεων με την πρώτη της προσπάθεια στην Αρχιτεκτονική σχολή του Βόλου και της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Είναι απόφοιτη της σχολής “Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένου” του ΤΕΙ Αθήνας και συνεχίζει απο φέτος τις σπουδες της μετά την επιτυχία της στην Αρχιτεκτονική.

Συμμετείχε στα μαθήματα της προετοιμασίας για τις κατατακτήριες εξετάσεις για τις σχολές της αρχιτεκτονικής και σημείωσης επιτυχία στη σχολή του Βόλου

Γιάννης Λιαργκόβας-Επιτυχών κατατακτηρίων εξετάσεων 2017-2018

Ο Γιάννης είναι επιτυχών κατατακτηρίων εξετάσεων στην αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  στο Βόλο με την πρώτη του προσπάθεια! Του ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.”Ενημερώθηκα για το Εργαστήρι από πρώην μαθήτρια και επιτυχούσα,  είμαι πολυ ευχαριστημένος απο την προετοιμασία μου κάτι που το επιβεβαιώνει και το αποτέλεσμα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!”

 

Ελένη Χαλικιοπούλου-Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2017-2018

H Ελένη Χαλικιοπούλου μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα με την πρώτη θέση στον πίνακα των αποτελεσμάτων στις κατατακτήριες εξετάσεις της αρχιτεκτονικής! Είναι επιτυχούσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο και της ευχόμαστε ολόψυχα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Η Ελένη συμμετείχε στα μαθήματα προετοιμασίας των κατατακτηρίων εξετάσεων και εγραψε για μας: Προτείνω ¨Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης, Μπαλμπούζη γιατί καλύπτει με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης όχι μόνο στην προετοιμασία των εξετάσεων αλλά σε ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης σε διάφορους τομείς καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

Βάλια Καμπανή-Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2017-2018

Είναι επιτυχούσα μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο και της ευχόμαστε ολόψυχα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Παρακολούθησε μαθήματα προετοιμασίας απο “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη και θέλησε να γράψει για μας:  “Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, για όλα όσα μου έχετε προσφέρει!. Αυτό το διάστημα της προετοιμασίας ανέπτυξα τις ικανότητες μου, κάθε φορά σε κάθε μάθημα μάθαινα και κάτι καινούργιο σε απόλυτη αμεσότητα με τους καθηγητές με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Τέλος θέλω να προσθέσω πως στο Εργαστήρι ένιωθα σαν στο σπίτι μου, μια μοναδική ζεστασιά σαν να ανήκω σε αυτόν το χώρο! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Δημοσθένης Παναγιωτάκης-Επιτυχών κατατακτηρίων αρχιτεκτονικής 2017-2018

O Δημοσθένης είναι επιτυχών των κατατακτηρίων εξετάσεων για το αρχιτεκτονικό τμήμα της σχολής Ιωαννίνων. Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία

 

Ο Δημοσθένης έγραψε για την προετοιμασία του από «Το Εργαστήρι Σχεδίου» Λουλάκης, Μπαλμπούζη: «Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για την υποστήριξη την βοήθεια, την κατανόηση και πάνω από όλα τις γνώσεις που μου προσέφεραν. Το ταξίδι αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Εύχομαι όλοι να μπορέσουν να το ζήσουν. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλα!»

BΑΛΙΑ ΚΑΜΠΑΝΗ-ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2017-2018

Η Βάλια είναι τριπλά επιτυχούσα μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων την ίδια ακαδημαϊκή χρονιά τόσο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο όσο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσαλλονίκης (Α.Π.Θ.)  αλλά και στην αρχιτεκτονική των Ιωαννίνων.Της ευχόμαστε ολόψυχα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

 

Παρακολούθησε μαθήματα προετοιμασίας από «Το Εργαστήρι Σχεδίου» Λουλάκης-Μπαλμπούζη και θέλησε να γράψει για μας:  «Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, για όλα όσα μου έχετε προσφέρει!. Αυτό το διάστημα της προετοιμασίας ανέπτυξα τις ικανότητες μου, κάθε φορά σε κάθε μάθημα μάθαινα και κάτι καινούργιο σε απόλυτη αμεσότητα με τους καθηγητές με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Τέλος θέλω να προσθέσω πως στο Εργαστήρι ένιωθα σαν στο σπίτι μου, μια μοναδική ζεστασιά σαν να ανήκω σε αυτόν τον χώρο! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

 

Εύη Βελαώρα Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2016-2017 -Αρχιτεκτονική  Ε.Μ.Π.

 

Η Εύη Βελαώρα  σημείωσε επιτυχία με ένα από τους μεγαλύτερους βαθμούς στο μάθημα της σύνθεσης (Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό)…”Επέλεξα “Το Εργαστήρι Σχεδίου” από το διαδίκτυο. Νιώθω τόσο χαρούμενη για την επιτυχία αυτή που δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω για την υποστήριξη που είχα και την καθοδήγηση από τους καθηγητές μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα και τον τρόπο που συνδέθηκα με όλους καθηγητές και μαθητές . Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα…καλή συνέχεια!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 Ναταλία Παπαδόδημα-Κουμαντάρη Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2016-2017 -Αρχιτεκτονική  Ε.Μ.Π.

Η Ναταλία είναι όπως είναι φυσικό κατενθουσιασμένη με τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων! Προετοιμάστηκε από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” και λέει για μας: Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για όλα, είσαστε όλοι πραγματικά στο πλευρό του καθένα ξεχωριστά για τις δικές του ανάγκες κάτι που δεν κάνει καθόλου τυχαίες τις επιτυχίες σας. Θα μου μείνει αξέχαστη η εμπειρία, ευχαριστώ για τους νέους δρόμους που μας ανοίξατε! Θα σας θυμάμαι για πάντα!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στέλλα Σαββίδου-Επιτυχούσα Κατατακτηρίων Αρχιτεκτονικής 2016-2017

 

Η Στέλλα Σαββίδου πέτυχε την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής του Βόλου. Μιλάει στην συνέχεια για την εμπειρία της προετοιμασίας από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” ” Ξεκίνησα πολύ φοβισμένη και άσχετη με το αντικείμενο άλλα όλοι σας με αγκαλιάσατε. Ο κάθε δάσκαλος με τον δικό του μοναδικό τρόπο μου έδειξε με υπομονή το δρόμο και κατέληξα να γνωρίζω πράγματα που ούτε  καν το φανταζόμουν ότι θα μπορούσα.

Με κάνατε να θέλω να προσπαθώ περισσότερο μέχρι που πέτυχα να δημιουργώ σχέδια για τα οποία να ακούω “Μπραβο”. Το “Μπράβο” σας ανήκει για το αποτέλεσα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

 

 

 

Γιώργος Παλαιολόγος-Επιτυχών Κατατακτηρίων Αρχιτεκτονικής 2016-2017

O Γιώργος είναι επιτυχών στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.Είναι απόφοιτος του τμήματος ανακαίνισης και αποκατάστασης κτηρίων και τον αγαπάμε πολύ…κι εκείνος το ίδιο, δεν θέλησε να γράψει κάτι για ¨Το Εργαστήρι Σχεδίου” γιατί δεν ξέρει τι να πρωτογράψει από την αγάπη του…”Δύσκολα θα σας ξεχάσω όλους…μου μάθατε ότι ξέρω κι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μάθω,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!”

 

 

 

Μαριάννα Γούλα-Επιτυχούσα κατατακτηρίων Αρχιτεκτονικής 2016-2017

Η Μαριάννα είναι επιτυχούσα στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.Της ευχόμαστε από την καρδιά μας Συγχαρητήρια για την προσπάθεια της και για το αποτέλεσμα φυσικά. Αλλά επειδή η αγάπη μας είναι αμφίδρομη αξίζει να διαβάσετε και τα δικά της λόγια: “Το Εργαστήρι Σχεδίου ήταν για μένα μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πολύ καιρό. Οι καθηγητές δεν με βοήθησαν απλώς, με έκαναν να ξεπεράσω στον εαυτό μου και να πιστέψω σ’ αυτόν. Κατάλαβα ότι οτιδήποτε μπορεί να επιτευχθεί με σκληρή δουλειά και επιμονή. Στο τέλος της προετοιμασίας μου δόθηκε το μεγαλύτερο δώρο. Η προσωπική και απομονωμένη δουλειά μεταφράστηκε σε συλλογική προσπάθεια και ανταλλαγή ιδεών με καθηγητές και άλλους υποψήφιο υς. Αυτό ήταν και το πολυτιμότερο απόκτημα τελικά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!”

 

 

Φίλιππος Σκλαβούνος-Επιτυχών κατατακτηρίων αρχιτεκτονικής 2016-2017

Ο Φίλιππος Σκλαβούνος είναι επιτυχών των κατατακτηρίων εξετάσεων αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Πατρών και απόφοιτος του τμήματος  ανακαίνισης και αποκατάστασης κτηρίων του ΤΕΙ Πατρών. Στη συνέχεια μιλάει για την εμπειρία του από την προετοιμασία των εξετάσεων: “Για την επιτυχία αυτή με βοήθησαν πολλοί οι καθηγητές από ¨Το Εργαστήρι Σχεδίου” υπήρξαν πολύ υποστηρικτικοί και προσαρμοστικοί στις ανάγκες του καθένα μας. Για αυτό το λόγο το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ενημερώθηκα και εγώ με τη σειρά μου από φίλους που έχουν φοιτήσει στην ίδια σχολή με εμένα. Συμβουλεύω τους υποψήφιους να είναι οπλισμένοι με επιμονή και υπομονή. Τέλος θα ήθελα εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα”

 Έλλη Καραχάλιου-Επιτυχούσα Κατατακτηρίων αρχιτεκτονικής 2016-2017

 

Η Έλλη Καραχάλιου προετοιμάστηκε από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” και σημείωσε επιτυχία στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών.Στη συνέχεια μιλάει για την εμπειρία της προετοιμασίας των εξετάσεων: “Βρήκα στο Εργαστήρι Σχεδίου ακριβώς αυτό που έψαχνα, κατάρτιση (παρόλο που είχα βάσεις από σχετική σχολή) και προσαρμογή του μαθήματος στα δικά μου χαρακτηριστικά. Είμαι προσωπικά πολύ ευχαριστημένη όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά γιατί με ικανοποίησε πολύ το σπαστό ωράριο που μπορούσε να προσαρμοστεί στα προσωπικά μου δεδομένα (ευμετάβλητο), η διαπροσωπική σχέση με τους καθηγητές που νοιάζονται πραγματικά για τους μαθητές τους, οι χώροι που πραγματοποιούνται τα μαθήματα. Τέλος θα συμβούλευα όσους προετοιμάζονται για τις εξετάσεις να διαβάσουν πάρα πολύ, να ακούν τους καθηγητές γιατί ξέρουν και δε λένε ποτέ κάτι περιττό ή μη χρήσιμο και να πιστέψουν πραγματικά ότι μπορούν να τα καταφέρουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

 

 

 

 

 

Κωσταντίνος Πιστόλης-Επιτυχών Κατατακτηρίων Αρχιτεκτονικής 2016-2017

Ο Κωνσταντίνος Πιστόλης είναι επιτυχών στην Αρχιτεκτονική σχολή του Βόλου. Μας ευχαριστεί πολύ για την βοήθεια που του παρείχαμε και μας εύχεται καλή συνέχεια στο έργο μας. Αν και η συνεργασία μας ήταν πολύ σύντομη μας προτείνει ανεπιφύλακτα βάση του αποτελέσματος και της θετικής εμπειρίας που είχε κοντά μας.

 

Λίγα λόγια για τις κατατακτήριες εξετάσεις

Η προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις αφορά μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στις σχολές των Αρχιτεκτόνων σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας. Οι κατατακτήριες εξετάσεις διεξάγονται κάθε χρόνο τον μήνα Δεκέμβριο από τα τμήματα των αντίστοιχων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις έχουν όλοι οι απόφοιτοι των ανώτατων (Α.Ε.Ι.) και ανώτερων (Α.Τ.Ε.Ι.) εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το ποσοστό των κατατασσόμενων είναι 12,5% επί του αριθμού των εισακτέων των πανελληνίων εξετάσεων

(δείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω στους δεσμούς – links).

Η εγγραφή των επιτυχόντων γίνεται στο 4ο εξάμηνο της Σχολής (2ο έτος), υποχρεούνται δε να εξετασθούν σε μαθήματα τα οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σχολής κρίνεται ότι δεν διδάχθηκαν πλήρως στη Σχολή προέλευσης και αντίστοιχα απαλλάσσονται από την εξέταση μαθημάτων που διδάχθηκαν πλήρως στη Σχολή προέλευσης.

Επίσης απαλλάσσονται από τα μαθήματα τα οποία θα εξετασθούν για την κατάταξή τους στη Σχολή.

Πρόγραμμα παρακολούθησης μαθημάτων

Τα μαθήματα ξεκινούν τον μήνα Φεβρουάριο και ολοκληρώνονται τον Δεκέμβριο πριν τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά βάση 3 φορές την εβδομάδα όπου το οριστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται κατόπιν συνεννοήσεως απογευματινές ή πρωινές ώρες σύμφωνα με τις προτιμήσεις των υποψηφίων.

Οι αίθουσες είναι διαθέσιμες για επιπλέον εξάσκηση πρωινές και απογευματινές ώρες χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210.3832800 ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας https://toergastirisxediou.gr/katataktiries/

Σχετικά: κατατακτήριες αρχιτεκτονική

Αχιλλέας Τσιρογιάννης Επιτυχών κατατακτηρίων 2016-2017

ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ(ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ)

Ο Αχιλλέας Τσιρογιάννης είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας.

Κατάφερε μέσα σε μια πολύ σύντομη χρονικά προετοιμασία, να πετύχει την εισαγωγή του με κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου με την πρώτη της προσπάθεια.

Ο Αχιλλέας μιλάει στη συνέχεια για την εμπειρία της προετοιμασίας, τον νέο κόσμο που άνοιξε μπροστά του και για «Το Εργαστήρι Σχεδίου».

«Βρήκα  Το Εργαστήρι Σχεδίου στο διαδίκτυο, συνέβαλε στην επιτυχία μου αυτή σε ποσοστό 100%. Οι καθηγητές σε κατευθύνουν απολύτως στοχευμένα. Ερχόμενος για πρώτη φορά στα μαθήματα, έχει κανείς διαφορετική αντίληψη για το τι ζητείται στις εξετάσεις και για το πόσο μακρυά είναι οι γνώσεις και οι δυνατότητες του.

Με ενθουσίασε επίσης, το φιλικό κλίμα και η δομή του προγράμματος που καλύπτει αρκετές επιλογές μέσα στην εβδομάδα. Η σωστή προετοιμασία παίζει τον καθοριστικότερο ρόλο στην επιτυχία των εξετάσεων. Θα συμβούλευα τους υποψήφιους να έχουν μια θετική ψυχολογία και περιορισμένο δημιουργικό άγχος.

Σας ευχαριστώ για όλα. Καλή  συνέχεια !!!

Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016

Αρχιτεκτονική Αθηνών Ε.Μ.Π.

Η Εύα Κωνσταντάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε.Ι. Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτηρίων της Πάτρας, είναι επιτυχούσα των κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016 στο τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και της αρχιτεκτονικής Αθηνών του Ε.Μ.Π. την ίδια χρονιά, με την πρώτη προσπάθεια και πιστεύουμε ότι ο λόγος της έχει βαρύτητα…

Μέσα από αυτή τη διαδικασία αυτό που διαπίστωσε είναι ότι η σκληρή δουλειά ξεπερνάει το ταλέντο!!!

Κατατακτήριες αρχιτεκτονικής Ε.Μ.Π. Εύα Κωνσταντάκου

Τι είπε για μας:«Ενημερώθηκα για «Το Εργαστήρι Σχεδίου» από φίλο μου και τα θέματα που θα ήθελα να αναφέρω μιας και με ικανοποίησαν με το παραπάνω, μεταξύ άλλων, είναι: Η απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο για εξάσκηση μέσα στο κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον και η προσέγγιση και η οικειότητα των καθηγητών!

Και τα δυο κριτήρια ήταν πολύ σημαντικά για την τελική μου επιτυχία…την εισαγωγή μου στην αρχιτεκτονική που πάντα ονειρευόμουνα. Τα στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχία κατά την προσωπική μου άποψη είναι η επιμονή, η καλή οργάνωση η σωστή προετοιμασία και η κατάλληλη καθοδήγηση.

Θα συμβούλευα όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται να δοκιμαστούν στις κατατακτήριες εξετάσεις να επιλέξουν καθοδήγηση που τους εμπνέει πάνω από όλα.

Εν κατακλείδι θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ομάδας του εργαστηρίου, τη διοίκηση, τις κοπέλες στη γραμματεία και τέλος τους καθηγητές μου, έναν, έναν ξεχωριστά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!»

Γιάννης Στεργιόπουλος,

Επιτυχών κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016, Αρχιτεκτονική Αθηνών Ε.Μ.Π.

Στεργιόπουλος Κατατακτήριες ΕΜΠ

Ο Γιάννης Στεργιόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονικής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην αρχιτεκτονική τοπίου. Η  μεγάλη του αγάπη όμως όπως λέει κι ο ίδιος είναι η αρχιτεκτονική.

Στεργιόπουλος Κατατακτήριες ΕΜΠ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος  από την επιτυχία αυτή. Νιώθω τυχερός γιατί την επιλογή μου να προετοιμαστώ στο Εργαστήρι Σχεδίου και θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για την υποστήριξη την καθοδήγηση στην επώδυνη διαδικασία των κατατακτηρίων. Ένιωσα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ότι βρίσκομαι μεταξύ φίλων (καθηγητών και μαθητών) που προσπαθούμε για τον κοινό στόχο.
Πάνω από όλα όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης ένιωσα ότι είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριζαν στην προσπάθεια μου και μαζί με εμένα προσπαθούσαν κι εκείνη να αποδώσουν το καλύτερο, να γίνονται καλύτεροι δάσκαλοι μέσα σε ένα κλίμα ομαδικότητας και ευχάριστη συνεργασίας. Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή συνέχεια…»

Στεργιόπουλος Κατατακτήριες ΕΜΠ

Μιχαήλ Τούρος,Επιτυχών κατατακτηρίων εξετάσεων αρχιτεκτονικής Ε.Μ.Π. 2015-2016

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Μιχαήλ Τούρος - Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Αρχιτεκτονική του Ε.Μ.Π.

Ο Μιχαήλ Τούρος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι επιτυχών στις κατατακτήριες εξετάσεις  αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π.  (2015-2016).  Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μιχαήλ για το μάθημα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης που εξετάστηκε, βαθμολογήθηκε με άριστα (είκοσι-20).  Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και να “απολαύσει” τις σπουδές αυτές που τόσο ονειρευόταν και του αξίζουν με το παραπάνω!!!

Στη συνέχεια ο Μιχάηλ λέει για το Εργαστήρι Σχεδίου:

«Επέλεξα το Εργαστήρι Σχεδίου ενστικτωδώς. Βρήκα τα στοιχεία από το internet. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός για την επιλογή μου. Ένα εργαστήρι που προετοιμάζει για τις κατατακτήριες εξετάσεις πρέπει να δώσει στους υποψήφιους να καταλάβουν ότι η καθοδήγηση από μόνη της δεν φτάνει. Απαιτείται πολύ προσωπική προσπάθεια και αυτό μου έγινε ξεκάθαρο από την αρχή. Ταυτόχρονα συνειδητοποίησα εν καιρώ ότι πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα για τη δουλειά της και ανθρώπινη ζεστασιά στη συμπεριφορά της. Οι δυο καθηγήτριες έχουν υπέρ-γοητευτικότατες προσωπικότητες ως εκπαιδευτικοί ενώ οι άλλοι δυο καθηγητές είναι συμπαθέστατοι και στοχευμένοι στο έργο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο ταξίδι της δύσκολης δοκιμασίας των κατατακτηρίων εξετάσεων σε όλους τους συντελεστές του εργαστηρίου. Αν και δύσκολο, ήταν ταυτόχρονα διασκεδαστικό, γνώρισα ωραίους ανθρώπους που πιστεύω ότι θα βρισκόμαστε συχνά.»

Μιχαήλ Τούρος - Από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Αρχιτεκτονική του Ε.Μ.Π.

 

Κατατακτήριες εξετάσεις 2015-2016

Εύα Κωνσταντάκου, Αρχιτεκτονική Χανιών, Πολυτεχνείο Κρήτης

Εύα Κωνσταντάκου, Επιτυχούσα Κατατακτήριες εξετάσεις αρχιτεκτονικής 2015-2016

Η Εύα Κωνσταντάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε.Ι. Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτηρίων της Πάτρας, είναι επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις  αρχιτεκτονικής 2015-2016  του Πολυτεχνείου Κρήτης.

«Ενημερώθηκα για «Το Εργαστήρι Σχεδίου» από φίλο μου και τα θέματα που θα ήθελα να αναφέρω μιας και με ικανοποίησαν με το παραπάνω, μεταξύ άλλων, είναι: Η απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο για εξάσκηση μέσα στο κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον και η προσέγγιση και η οικειότητα των καθηγητών!

Και τα δυο κριτήρια ήταν πολύ σημαντικά για την τελική μου επιτυχία,την εισαγωγή μου στην αρχιτεκτονική που πάντα ονειρευόμουνα. Τα στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχία κατά την προσωπική μου άποψη είναι η επιμονή, η καλή οργάνωση η σωστή προετοιμασία και η κατάλληλη καθοδήγηση.

Θα συμβούλευα όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται να δοκιμαστούν στις κατατακτήριες εξετάσεις να επιλέξουν καθοδήγηση που τους εμπνέει πάνω από όλα!

Εν κατακλείδι θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ομάδας του Εργαστηρίου, τη διοίκηση, τις κοπέλες στη γραμματεία,τους καθηγητές μου  έναν, έναν ξεχωριστά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!»

Αγγελική Τσιώλη, ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ  (ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ)

Αγγελική Τσιώλη, επιτυχούσα Κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016

«Εργαζόμουν στη γειτονιά, στο κέντρο της Αθήνας  κι είδα το διατηρητέο κτήριο επί των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου πηγής του εργαστηρίου. Πάντα ζήλευα τον κόσμο της δημιουργίας, της ζωγραφικής και του σχεδίου…

Από την πρώτη επαφή ένιωσα οικεία και ζεστά στο εργαστήρι και σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω δοκιμάζοντας να προετοιμαστώ έστω για όσο χρόνο έχω και να τολμήσω να δοκιμάσω τις εξετάσεις. Τελικά το ένστικτό της επιλογής μου με δικαίωσε και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη για αυτή την επιτυχία.

Θέλω να αναφέρω ότι πέρα από το ζεστό, φιλόξενο (προσφορά του χώρου για επιπλέον εξάσκηση) και οικογενειακό κλίμα του εργαστηρίου, το γεγονός ότι οι καθηγητές μη προσκολλημένοι στα ωράρια του μαθήματος ήταν κοντά μου για να μου προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούσαν. Η θεματολογία της προετοιμασίας ήταν εκπληκτικά στοχευμένη στη θεματολογία των εξετάσεων.

Κατά την άποψη μου το στοιχείο που καθορίζει την επιτυχία είναι ο συνδυασμός της επιμονής στην εξάσκηση με το αντικείμενο με τη σωστή επιλογή καθηγητών!

Τέλος, θα συμβούλευα όλα εκείνα τα άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν τις κατατακτήριες εξετάσεις στο κόσμο των εικαστικών και της αρχιτεκτονικής να το τολμήσουν ανεπιφύλακτα.

Τόσο το ταξίδι της προετοιμασίας (η νέα αντίληψη στο χώρο, στα χρώματα, η νέα επαφή με νέα ερεθίσματα) όσο και η τελική επιτυχία σε δυναμώνουν, σε κάνουν να νιώθεις πιο γεμάτος και πιο ζωντανός!»

Κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015

Έλενα Λιάτσου – Αρχιτεκτονική Αθηνών (Ε.Μ.Π.)

Ελενα Λιατσου

Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου, επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

Με ενθουσίασε η κατάρτιση και η στοχευμένη εξάσκηση που με έκανε ικανή να πραγματοποιήσω το όνειρο μου μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Θα θυμάμαι πάντα τους καθηγητές που με βοήθησαν και το υπέροχο κλίμα που επικρατεί. Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα μέσα από δυσκολίες και αγωνία. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα καταφέραμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας!”

Χρήστος Κουρτέλης – Αρχιτεκτονική Αθηνών (Ε.Μ.Π.)

Χρήστος Κουρτέλης

Απόφοιτος τμήματος Δομικών Έργων ΤΕΙ Κρήτης, επιτυχών στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

” Επέλεξα το εργαστήρι εντελώς τυχαία από το διαδίκτυο, φαίνεται όμως από το αποτέλεσμα ότι δεν ήταν και τόσο τυχαίο. Έμαθα μέσα από ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, από τις βασικές αρχές που διέπουν το σχεδιασμό μέχρι το σημείο που έγινα ικανός να πετύχω το στόχο μου, την αρχιτεκτονική που πάντα ήθελα. Ο βαθμός της δυσκολίας των εξετάσεων δίνει τόσο σημαντική αξία στο αποτέλεσμα που με κάνει απίστευτα χαρούμενο. Σας ευχαριστήσω που με βοηθήσατε να σχεδιάσω το μέλλον μου με προοπτική και … με σωστές αναλογίες. Δεν μπορώ παρά να μιλάω με τα καλύτερα λόγια για σας!”

Ευγενία Σαβιολάκη  – Αρχιτεκτονική Αθηνών (Ε.Μ.Π.) Ευγενία Σαβιολάκη

Απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών, επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την επιλογή μου για την προετοιμασία γιατί πάνω από όλα ασχολείστε με το κάθε άτομο ξεχωριστά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στις ανάγκες και στις δυνατότητες του. Μου άρεσε πολύ η στοχευμένη προετοιμασία και θα θυμάμαι για πάντα το ωραίο κλίμα στα μαθήματα μεταξύ όλων, καθηγητών αλλά και μαθητών. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το εργαστήρι, σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο ταξίδι που μου προσφέρατε!”

Κατατακτήριες εξετάσεις 2013-2014

Ειρήνη Μαλακού – Αρχιτεκτονική Αθηνών (Ε.Μ.Π.)

rena-malakou

Επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις 2013-2014 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

“Είμαι απίστευτα χαρούμενη αυτό που ονειρευόμουν πάντα γίνεται πραγματικότητα , η βοήθεια από το Εργαστήρι ήταν πραγματικά πολύτιμη, χαίρομαι πολύ ιδιαίτερα που δούλεψα μαζί σας έμαθα πολλά και πήρα σωστή καθοδήγηση για τις εξετάσεις. Εκτός από την σωστή καθοδήγηση καλλιεργήθηκε και μια αληθινή φιλία, σας ευχαριστώ!”

Τηλέμαχος Στολτίδης – Αρχιτεκτονική Αθηνών (Ε.Μ.Π.)

κατατακτήριες Τηλέμαχος

Επιτυχών στις κατατακτήριες εξετάσεις 2013-2014 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

Απόφοιτος της σχολής  (ΣΜΑ) Σχολή μηχανικών αεροσκαφών.

Ο Τηλέμαχος είπε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία του:

“Στο εργαστήρι σχεδίου γνώρισα άτομα, έκανα φιλίες και έζησα εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες. Η Αρχιτεκτονική ήταν κάτι καινούργιο και άγνωστο για μένα, με τα μαθήματα όχι μόνο προετοιμάστηκα για τις κατατακτήριες αλλά πήρα και μια πρώτη γεύση για το τι είναι αρχιτεκτονική, συνειδητοποίησα πόσο μου άρεσε και πόσο πολύ ήθελα να μπω στην Σχολή. Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων γιατί μαζί σας ανακάλυψα και ξεκίνησα να ζω το όνειρό μου!”

Μαρία Μαργελή – ΤΕΙ Αθήνας: Tμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου

κατατακτήριες 2014 Μαρία Μαργελή

H Μαρία Μαργελή πέτυχε την εισαγωγή της στο ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου με τη συμμετοχή της στις κατατακτήριες εξετάσεις για το έτος 2013-2014. Προέρχεται από μη συναφή ειδικότητα, παρόλα αυτά κατάφερε στο διάστημα της προετοιμασίας της να δημιουργήσει και να καλλιεργήσει δεξιότητες που την κατέστησαν ικανή για την επιτυχία των εξετάσεων και για την εισαγωγή της σε ένα χώρο εικαστικό πρωτόγνωρο για εκείνη τον οποίο όμως αγάπησε και τον έκανε μέρος της ζωής της.

Η Μαρία Μαργελή είπε για εμάς:

“Είμαι μαζί ένα σχεδόν χρόνο… είσαστε σταθμός… θα μου μείνετε ευχάριστα αλησμόνητοι.”

Κατατακτήριες εξετάσεις 2012-2013

Σχολές Αρχιτεκτονικής

Αλίκη Αρχοντάκη – Αρχιτεκτονική Αθηνών (Ε.Μ.Π.)

κατατακτήριες

Σημείωσε επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Η ίδια δηλώνει ότι:

Δεν ήταν εύκολος ο στόχος που είχα βάλει, αλλά προσπάθησα πολύ, με οργανωτικό διάβασμα, πειθαρχία, υπομονή και φυσικά την ψυχολογική υποστήριξη από τους καθηγητές μου. Έτσι τελικά πέτυχα. Παρόλο που ξεκίνησα σχετικά αργά την προετοιμασία μου, όλοι οι παραπάνω παράγοντες βοήθησαν για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκτός από την προσωπική δουλειά και τις πολλές ώρες εξάσκησης και διαβάσματος, με βοήθησε πολύ το κλίμα που υπήρχε στην τάξη. Θετική αύρα, ατομική προσέγγιση κάθε μαθητή ξεχωριστά, πολύ καλή επικοινωνία και δυνατότητα χρήσης των χώρων του εργαστηρίου όποτε το χρειαζόμασταν, αυτό ήταν το καλύτερο πακέτο για να βοηθήσει επιπλέον σε αυτή τη δύσκολη πορεία.

Κατατακτήριες εξετάσεις 2011-2012

Σχολές Αρχιτεκτονικής

Αθηνά Σπηλιωτοπούλου – Αρχιτεκτονική Πατρών

Σημείωσε επιτυχία με την πρώτη ουσιαστική της προσπάθεια στην Αρχιτεκτονική Πατρών με το μεγαλύτερο βαθμό στο μάθημα της σύνθεσης. Απόφοιτος οικονομικού πανεπιστημίου του εξωτερικού αποφάσισε να αλλάξει ολοκληρωτικά επαγγελματική κατεύθυνση προσπαθώντας πολύ σκληρά για εννέα μήνες. Η επιτυχία της αποδεικνύει σε όλους όσους τολμούν πως, με σύμμαχο την αφοσίωση και τη σωστή καθοδήγηση, η προσπάθεια της προετοιμασίας των εξετάσεων φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιωάννα  Κυριακοπούλου – Αρχιτεκτονική Ε.Μ.Π.

Επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις της ακαδημαϊκής χρονιάς 2011-2012 με μια από τις υψηλότερες  βαθμολογίες στο μάθημα της σύνθεσης των πρόσφατων ετών.

Απόφοιτος της Σχολής Γραφιστικής μας εμπιστεύτηκε μετά από μια μακρινή διαδρομή προσπαθειών και δοκιμών με εμπειρία και σωστή κρίση στην επιλογή που το αποτέλεσμα την επιβεβαιώνει.

Κατατακτήριες εξετάσεις 2010-2011

  Σχολές Αρχιτεκτονικής

-Ιστορίες επιτυχίας-

Τρύφων Παπατρύφων

Επιτυχών στις κατατακτήριες εξετάσεις για τη Σχολή Αρχιτεκτόνων στον Βόλο.

O Τρύφων Παπατρύφων είναι ο πρώτος που φοίτησε στο Εργαστήρι σχεδίου για την προετοιμασία του στις κατατακτήριες εξετάσεις και ο οποίος πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια την εισαγωγή του στη σχολή Αρχιτεκτόνων του Βόλου. Ο Τρύφωνας αρχικά είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα θεολογίας, όμως μέσα του πίστευε ότι αυτό που τον ικανοποιεί και θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον είναι η αρχιτεκτονική. Έτσι, όταν μας γνώρισε είχε μόλις αποφασίσει να δώσει κατατακτήριες εξετάσεις σε σχολές αρχιτεκτονικής με στόχο να μπορέσει να ικανοποιήσει το όνειρό του. Μετά από την έρευνα που έκανε σε παρόμοιες σχολές αποφάσισε να μας εμπιστευθεί για την προετοιμασία του. Ο ίδιος λέει για εμάς:

  • “Το Εργαστήρι Σχεδίου” συνέβαλε στην επιτυχία μου αφού σε γνωστικό επίπεδο διδάχτηκα μεθοδολογία και πρακτικές που αγνοούσα, αλλά και σε ψυχολογικό, παιδαγωγικό επίπεδο ενισχύθηκα και ενθαρρύνθηκα ώστε να συμμετάσχω και να αποδώσω στις εξετάσεις.
  • Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου στο σχέδιο, με ικανοποίησε ιδιαίτερα η  ειλικρίνεια και η ακρίβεια της αξιολόγησης, η λεπτομερή αναζήτηση των λαθών και η επιμονή στην μη επανάληψή τους, η αναζήτηση και αξιοποίηση αποτελεσματικών χειρισμών με στόχο την αύξηση της ποιότητας και της ταχύτητας κ.ά.

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον Τρύφωνα ποιο είναι το στοιχείο που κατά τη γνώμη του καθορίζει την επιτυχία στις κατατακτήριες εξετάσεις. Ο Τρύφωνας μας απάντησε:

  • Πιστεύω ότι σε ατομικό επίπεδο αυτό που καθορίζει την επιτυχία σε κάθε είδος εξέτασης είναι η σκληρή εργασία, η επιμονή, η υπομονή, η  συνέπεια και η ισχυρή θέληση.
  • Σε ότι αφορά το παιδαγωγικό πιστεύω ότι παίζει σημαντικό ρόλο η κατανόηση της ατομικότητας του υποψηφίου και η διαρκής ενθάρρυνσή του.

Ο Τρύφωνας συμβουλεύει όσους σκοπεύουν να δώσουν κατατακτήριες.

  • Σε ότι αφορά την αναλογία των εισαχθέων, μην παραβλέπετε τις μικρότερες σχολές,
  • Σε ότι αφορά το επίπεδο προετοιμασίας, φροντίστε να οργανωθείτε με άνεση χρόνου,
  • Σε ότι αφορά την επιλογή φροντιστηρίου, δοκιμάστε εμπειρικά και επιλέξτε αυτούς που σας ανεβάζουν χωρίς να σας χαϊδεύουν.

Τέλος ρωτήσαμε τον Τρύφωνα εάν θα πρότεινε “Το Εργαστήρι Σχεδίου” σε όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν για ανάλογες εξετάσεις.

  • Ναι αναμφίβολα. Οι λόγοι είναι:
  • η σωστή υποστήριξη από τους διδάσκοντες,
  • η ακριβής διάγνωση των αναγκών κάθε υποψηφίου ως ανεξάρτητο άτομο,
  • το κλίμα και το περιβάλλον της τάξης,
  • η παροχή της δυνατότητας  χρήσης των εγκαταστάσεων σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο