f u l y v p d
^

Πανελλήνιες εξετάσεις – οι επιτυχίες μας

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022-2023

Παναγιώτης Μακρής – Αρχιτεκτονική ΕΜΠ 1ος στη σειρά κατάταξης

Ο Παναγιώτης είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και μάλιστα 1ος στη σειρά κατάταξης των επιτυχόντων. Του ευχόμαστε ολοψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

”Ενημερώθηκα για “Το Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλάκης-Μπαλμπούζη” από το διαδίκτυο. Πέρασα δυο χρόνια σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και υποστηρικτικό κλίμα τόσο μεταξύ των καθηγητών όσο και των συμμαθητών. Έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Αντώνης Χόντα -Αρχιτεκτονική ΕΜΠ 15ος στη σειρά κατάταξης

Ο Αντώνης είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου  15ος στη σειρά κατάταξης των επιτυχόντων. Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Θα σας πώ την δικιά μου ιστορία από “Το
Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλάκης-Μπαλμπούζη”

Ξεκίνησα “αργοπορημένος” μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου τον Φεβρουάριο του 2023 ( έδωσα πανελλήνιες την ίδια χρονιά). Πηγαίνοντας στην γραμματεία για εγγραφή γνώρισα την κυρία Μπαλμπούζη η οποία αρχικά ξαφνιάστηκε που θα άρχιζα τόσο αργά αλλά γρήγορα με καλωσόρισε και μου έδωσε ελπίδες πως με τα μαθήματα που θα παρακολουθήσω στο εργαστήρι και λίγη επιπλέον δουλειά στο σπίτι μπορώ να τα καταφέρω. Έπειτα από σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση των υπέροχων δασκάλων του εργαστηρίου κατάφερα και πέτυχα τον στόχο μου που ήταν η Αρχιτεκτονική της Αθήνας. Η βοήθεια όλης της ομάδας του εργαστηρίου ήταν τεράστια όπως και η θετική τους ενέργεια. Ένας πραγματικά όμορφος χώρος εργασίας.”

Θωμάς Παναγιωτόπουλος -Αρχιτεκτονική Πατρών 15ος στη σειρά κατάταξης

Ο Θωμάς είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Πατρών  15ος στη σειρά κατάταξης των επιτυχόντων. Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

‘Ενημερώθηκα για “Το Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλάκης-Μπαλμπούζη” από το διαδίκτυο. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο εργαστήρι, Το προτείνω γιατί τους καλούς και φιλικούς καθηγητές και ωραίο και ευπρόσδεκτο περιβάλλον. Αυτό που με ικανοποίησε πιο πολύ είναι οι εύστοχες παρατηρήσεις των καθηγητών και το ιδιαίτερα φιλικό κλίμα μεταξύ όλων. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Μελίνα Γαληνού-Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Μελίνα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας . Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

Επιτυχίες πανελληνίων-Το Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης-Μπαλμπούζη

“Πέρασα υπέροχα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, με καταπληκτικούς δασκάλους που πάντα θα θυμάμαι. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία και την βοήθεια σας μου έδωσε τεράστιά χαρά!!!”

Ζωή Μήτση-Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Ζωή είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας . Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Το εργαστήρι ήταν αυτό που χρειαζόμουν για την προετοιμασία μου, με κάλυψε πλήρως. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία!!!”

Μαριάντα Ζαντιώτη-Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Μαριάντα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας . Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Βρήκε αυτό που έψαχνα στο εργαστήρι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα διότι έχει άριστη οργάνωση. Αυτό που ξεχώρισε που ξεχώρισε όμως για εμένα ήταν η άψογη συνεργασία με τους καθηγητές και τους υπόλοιπους μαθητές. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία αλλά και τις αξέχαστες στιγμές!!!”

Ευδοκία Καραλέκα-Αρχιτεκτονική Πολυτεχνείου Κρήτης

Η Ευδοκία είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Κρήτης . Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Είμαι πλήρως ικανοποιημένη από Το Εργαστήρι Σχεδίου. Το προτείνω λόγω της απίστευτης εμπειρίας μου σε αυτό. Παρατήρησα τις ικανότητες μου και τον εαυτό μου να βελτιώνονται με κάθε μάθημα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλα!!!”

Δήμητρα Δασκάλη-Τμήμα Γραφιστικής Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής- 5η στη σειρά κατάταξης

Η Δήμητρα είναι επιτυχούσα των των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Γραφιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής 5η στη σειρά κατάταξης των επιτυχόντων. Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Δεν περίμενα ποτέ τίποτα λιγότερο από το συγκεκριμένο εργαστήρι! Με στήριξε από την πρώτη στιγμή. Πέρα από την σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις, η εμπειρία είναι μοναδική. Η στήριξη από τους εξαιρετικούς καθηγητές, το φιλικό περιβάλλον και η αφοσίωση που δείχνουν σε κάθε μαθητή ξεχωριστά με βοήθησαν στην δύσκολη αυτή χρονιά των Πανελληνίων. Πάνω από όλα όμως η φιλική σχέση που δημιουργείται μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών μένει αξέχαστη. Όλοι είναι πρόθυμοι να ασχοληθούν με τους μαθητές και να τους βοηθήσουν σε όποια δυσκολία προκύψει. Σας ευχαριστούμε πολύ για δεύτερη φορά!!!”

Δέσποινα Τζανάκη-Τμήμα Γραφιστικής Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Δέσποινα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Γραφιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Πέρασα υπέροχα. Με καταπληκτικούς δασκάλους και καλές φιλίες που θα μου μείνουν αξέχαστες. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία και την βοήθεια σας!!!”

Ευαγγελία Σαραντάκου-Εσωτερική Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Ευαγγελία είναι επιτυχούσα  των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Πέρασα καταπληκτικά! Το προτείνω ανεπιφύλακτα για τους καθηγητές, τον χώρο και την οργάνωση. Με βοήθησαν πάρα πολύ οι συμβουλές των καθηγητών σχετικά με το σχέδιο. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία!!!”

Βασιλική Γιαννακοπούλου-Εσωτερική Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Βασιλική είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Το Εργαστήρι Σχεδίου μου πρόσφερε απίστευτες στιγμές. Το προτείνω γιατί είναι ζεστό και οργανωμένο περιβάλλον. Έχω μείνει ικανοποιημένη από τα πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία και την υπέροχη εμπειρία!!!”

Βαγγέλης Μπουμπλίνης-Εσωτερική Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ο Βαγγέλης είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Πέρασα μοναδικά στο εργαστήρι. Το προτείνω γιατί το φιλόξενο περιβάλλον και τους καλούς καθηγητές. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία και την υπέροχη εμπειρία!!!”

Γεωργία Μενεγάκη-Εσωτερική Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Γεωργία είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Στο εργαστήρι γνώρισα μοναδικούς ανθρώπους. Το προτείνω σε όποιον χρειάζεται έναν επαγγελματία δίπλα του για τις εξετάσεις. Έχω μείνει ικανοποιημένη από τα πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία!!!”

Αντρέας Κότσιφας-Συντήρηση Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ο Αντρέας είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το εργαστήρι. Δεν μου έλειψε τίποτα από τα μαθήματα. Το προτείνω γιατί οι καθηγητές κάνουν ουσιαστικές διορθώσεις και γιατί είναι ευχάριστος χώρος. Αυτό που με ικανοποίησε πιο πολύ είναι το ομαδικό πνεύμα και η οικεία ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία και την στήριξη!!!”

Κωνσταντίνος Γεραντώνης-Συντήρηση Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ο Κωνσταντίνος είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Του ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπειρία μου. Βρήκα αυτό που έψαχνα στο εργαστήρι και απέκτησα πολλές γνώσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία!!!”

Μαριτίνα Μυλωνά-Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Η Μαριτίνα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2023 στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Ελλάδος. Της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Το εργαστήρι σχεδίου με στήριξε από την πρώτη στιγμή. Το προτείνω για το καλό κλίμα και περιβάλλον. Έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένη. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την επιτυχία και όλη την στήριξη!!!”

Πανελλήνιες εξετάσεις 2021-2022

Μαρία Μπαλιώτη- Αρχιτεκτονική Πολυτεχνείο Κρήτης 2022

Η Μαρία είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2022 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

“Ευχαριστώ ειλικρινά “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη για όλο αυτό το διάστημα των μαθημάτων. Ξεκινήσαμε με εξ αποστάσεως μαθήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ολοκληρώσαμε με δια ζώσης μαθήματα. Ήταν μια δύσκολη περίοδο για μας αλλά στο τέλος τα καταφέραμε! Θα σας θυμάμαι πάντα για το υπέροχο ζεστό σας κλίμα και τον επαγγελματισμό σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ΟΛΑ!!!

Θεοδώρα Αγγελή- Αρχιτεκτονική Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 2022

Η Θεοδώρα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2022 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  και μάλιστα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των εισαχθέντων!!!

Έγραψε για μας: “Ευχαριστώ πάαρα πολύ το Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη για τα τελευταία 2 χρονια και τις αμέτρητες στιγμής χαράς και δημιουργίας που περάσαμε με όλα τα παιδιά και τους καθηγητές!. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ΟΛΑ!!!

Ολόθερμα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία από όλους εμάς!!!

Ευτυχία Παπασταματάκη- Αρχιτεκτονική Πολυτεχνείο Κρήτης 2022

Η Ευτυχία είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2022 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

Έγραψε για μας: Θα θυμάμαι πάντα τα μαθήματα από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη το πολύ ευχάριστο κλίμα στα μαθήματα που δεν βάραιναν το 6ωρο μάθημα του σχεδίου, χωρίς ποτέ να χάνεται ο επαγγελματισμός. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Πανελλήνιες εξετάσεις 2020-2021

Ιωάννα Γρίβα-Αρχιτεκτονική Ε.Μ.Π. 2021

Η Ιωάννα Γρίβα είναι επιτυχούσα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής και έγραψε για μας:

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ έχω να πω στο εργαστήρι για τη συνολική αρωγή των χρόνων του λυκείου! Η πλήρης προετοιμασία σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο, είχε καθοριστική σημασία για την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η προσαρμοσμένη στον μαθητή διδασκαλία σχεδίου, οι εξαιρετικοί καθηγητές, η ατμόσφαιρα του χώρου, δημιουργούσαν μεγαλύτερη αγάπη για το αντικείμενο. Συνεχίζοντας πλέον στην αρχιτεκτονική του ΕΜΠ, δεν θα ξεχάσω το εργαστήρι για την ενθάρρυνση και την υποστήριξη που μου παρείχε!”

Αφροδίτη Καλογρίδου-Αρχιτεκτονική Ιωαννίνων 2021

Η Αφροδίτη Καλογρίδου είναι επιτυχούσα στο τμήμα αρχιτεκτόνων μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων  και έγραψε για μας:

“Η εμπειρία της προετοιμασίας στο Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης, Μπαλμπούζη, ήταν μοναδική, ευχαριστώ θερμά όλους τους καθηγητές για την υποστήριξη σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για μας, που τελικά καταφέραμε να βγούμε νικητές. Θα σας θυμάμαι πάντα!”

Γιάννης Δενδρινός-Αρχιτεκτονική Πολυτεχνείο Κρήτης 2021

Ο Γιάννης Δενδρινός είναι επιτυχών στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και έγραψε για μας:

” Σας ευχαριστώ θερμά όχι μόνο για την επιτυχία αλλά και για την υποστήριξη σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Το κλίμα ήταν πάντα ευχάριστο και ενθαρρυντικό παρόλες τις δυσκολίες της συγκεκριμένης χρονιάς λόγω της πανδημίας. Με βοηθήσατε να μάθω πως επιμένοντας και με υπομονή όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν. Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που υπήρξα μαθητής σας”

Εμμανουέλα Βαρελά – Εσωτερική Αρχιτεκτονική  2021

Η Εμμανουέλα Βαρελά είναι επιτυχούσα στο τμήμα της Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, έγραψε για μας:

“‘Το Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης. Μπαλμπούζη έχει ένα φοβερο περιβάλλον, είναι όλοι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί, χωρίς άγχος και πίεση και πάντα ήμουν πολύ χαρούμενη που ερχόμουνα και στο ελεύθερο και στο γραμμικό. Είμαι πολύ χαρούμενη φυσικά με το αποτέλεσμα, σας ευχαριστώ πολύ για όλα!”

 

Απόστολος Καραδήμος-Εσωτερική Αρχιτεκτονική  2021

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την σημαντική συμβολή σας στο αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων που συμμετείχα. Πέτυχα την εισαγωγή μου στο ΔΥΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ στο τμήμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής στης Σέρρες με 16.695 μόρια. Που ήταν η αρχική επιλογή μου, θέλω  να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου, διότι η βοήθεια που έλαβα από εσάς μέσο μιας χρονιάς με τόσο δύσκολες συνθήκες ήταν πολύτιμη και καθοριστική. Σας ευχαριστώ για όλα!”

Άρτεμις Μπουμπούκη- Συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων Τέχνης 2021

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω “Το Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης – Μπαλμπούζη” για όλες τις γνώσεις και τα εφόδια που μου προσέφερε! Οι ώρες των μαθημάτων κυλούν ευχάριστα και δημιουργικά, καθώς κάθε μαθητής ανακαλύπτει με τη βοήθεια των καθηγητών το προσωπικό του στιλ! “Το εργαστήρι σχεδίου” προσδίδει άμεσα στους μαθητές καλλιτεχνικά ερεθίσματα, μέσω των οποίων εμπνέονται και επιθυμούν να φτάσουν πιο ψηλά!!! Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!”

 

Πανελλήνιες εξετάσεις 2019-2020

Βασιλική Δημοπούλου-4η στην Αρχιτεκτονική Ε.Μ.Π. 2020

Η Βασιλική Δημοπούλου είναι επιτυχούσα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής και μάλιστα 4η στη σειρά κατάταξης της εισαγωγής της!

Έγραψε για μας: “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη είναι ένα μέρος ξεχωριστό, γεμάτο χρώματα και την καλύτερη δυνατή διάθεση για μάθηση, καθοδήγηση και υποστήριξη. Εκεί το σχέδιο δεν είναι απλά μάθημα, άλλα μια ευχαρίστηση, ένα διάλειμμα, ένας ξεχωριστός τρόπος σκέψης. Σας ευχαριστώ όλους έναν έναν ξεχωριστά για ότι προσφέρατε και ότι μοιραστήκαμε μαζί!!!

Το Εργαστήρι Σχεδίου

Παναγιώτης Τρουπάκης- Αρχιτεκτονική Ε.Μ.Π.2020

Ο Παναγιώτης είναι επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων 2020 στο τμήμα αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Έγραψε για μας:”Ενημερώθηκα για το «Εργαστήρι Σχεδίου» από το διαδίκτυο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την οργάνωση και τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα. Στο «Εργαστήρι Σχεδίου» βρήκα στον μέγιστο δυνατό βαθμό αυτό που είχα ανάγκη σχετικά με την εκπαίδευση μου. Θα το πρότεινα και σε άλλους, καθώς εκτός από το εκπαιδευτικό κομμάτι, το κλίμα είναι πολύ φιλικό και ευχάριστό. Αυτό που με ικανοποίησε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων είναι η ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπήρχε. Το «Εργαστήρι Σχεδίου» εγγυάται την επιτυχία σε όσους θα το επιλέξουν ή το έχουν κάνει ήδη. Η συμβουλή που θα έδινα σε όσους ενδιαφερόμενους σκοπεύουν να δώσουν ανάλογες εξετάσεις είναι να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή και να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα μαθήματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ΟΛΑ!!!”

Το Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλάκης, Μπαλμπούζη-ΠΤ

Κέβιν Μλούγκια – Αρχιτεκτονική Α.Π.Θ.2020

Κέβιν Μλούγκια – Αρχιτεκτονική Α.Π.Θ.2020, επιτυχών πανελλαδικών εξετάσεων εγραψε για “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη

“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την οργάνωση και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων. Αν έπρεπε να πω σε τι βαθμό πιστεύω ότι βρήκα στο «Εργαστήρι Σχεδίου» αυτό που είχα ανάγκη από εκπαίδευση, νομίζω ότι από το ένα έως το δέκα, ΔΕΚΑ! Σίγουρα θα το πρότεινα και σε άλλους, καθώς εγώ προσωπικά είδα μεγάλη βελτίωση στις σχεδιαστικές μου ικανότητες. Αυτό που με ικανοποίησε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων είναι τα κλίμα με τα παιδιά και τους δασκάλους. Τέλος, σε όσους ενδιαφερόμενους σκοπεύουν να δώσουν ανάλογες εξετάσεις, η συμβουλή που θα τους έδινα είναι να έχουν από την αρχή έναν στόχο τον οποίο δεν πρέπει να εγκαταλείψουν μέχρι να τον πετύχουν. Σας ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ για ότι κάνατε για μένα!!!

Το Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλακης,Μπαλμπούζη ΚΜ

Αγγελίνα Παπαχρήστου- Αρχιτεκτονική Πατρών 2020

Η Αγγελίνα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2020 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και μάλιστα στην πρώτη δεκάδα των εισαχθέντων!!!

Έγραψε για μας: “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη είναι ένας υπέροχος χώρος γεμάτος δημιουργικότητα με υπέροχους ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Πέρα από τη σημαντική βοήθεια που λάβαμε για την επίτευξη του στόχου μας και την ψυχολογική υποστήριξη περάσαμε υπέροχες στιγμές και νιώσαμε το εργαστήρι σαν δεύτερο σπίτι μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ΟΛΑ!!!

ToErgastiriSxediou-Loulakis-Balbouzi_ΑΠ

Λάουρα Δασκάλη-Αρχιτεκτονική Πατρών 2020

Η Λάουρα είναι επιτυχούσα των πανελληνίων εξετάσεων 2020 στο τμήμα Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών!!!

Έγραψε για μας: “Το Εργαστήρι Σχεδίου” Λουλάκης-Μπαλμπούζη είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την στήριξη των καθηγητών. Η συμβουλή που θα έδιναν σε όσους ενδιαφερόμενους σκοπεύουν να δώσουν ανάλογες εξετάσεις, είναι να εμπιστευτούν τους καθηγητές, διότι ξέρουν τι κάνουν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για ότι μου προσφέρατε!!!

 

ToErgastiriSxediou-Loulakis-Balbouzi_LD

Βασίλης Αργυρόπουλος-Αρχιτεκτονική Χανίων 2020

Ο Βασίλης είναι επιτυχών στην πρώτη δεκάδα των εισαχθέντων μέσω πανελληνίων εξετάσεων στο τμήμα Αρχιτεκτονικής των Χανίων.

Έγραψε για μας: Ενημερώθηκα για το «Εργαστήρι Σχεδίου» από μια φίλη μου και από την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την οργάνωση και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, καθώς τόσο ο χώρος όσο και οι καθηγητές προβάλλουν μια οικειότητα. Δεν θα μπορούσε να είχα κάνει καλύτερη επιλογή, καθώς βρήκα αυτό που ακριβώς είχα ανάγκη σε σχέση με την εκπαίδευση μου. Θα πρότεινα και σε άλλους το «Εργαστήρι Σχεδίου», καθώς οι σχέσεις που ανέπτυξα με μαθητές και καθηγητές αλλά και η επαφή μου με το σχέδιο ήταν ανεπανάληπτες. Αυτό που με ικανοποίησε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων είναι η διαρκής προσπάθεια και προσοχή από τους καθηγητές και η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ μας. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ την καρδιά μου για όλα!!!!

ToErgastiriSxediou-Loulakis-Balbouzi_ΒΑ

Βούλα Βλάχου-Γραφιστική Αθηνών 2020

Η Βούλα είναι επιτυχούσα στην πρώτη της επιλογή στο τμήμα Γραφιτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!

Έγραψε για μας: Ενημερώθηκα για το «Εργαστήρι Σχεδίου» από το ίντερνετ. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την οργάνωσή και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, καθώς βρήκα όλα όσα έψαχνα. Θα το πρότεινα και σε άλλους, γιατί οι καθηγητές ήταν πολύ καλοί και κάνουν πολλή καλή προετοιμασία. Αυτό που με ικανοποίησε κατά τη διάρκεια των μαθήματων ήταν ότι οι καθηγητές ήταν δίπλα μου και μου έλυναν απορίες κάθολη τη διάρκεια. Δεν υπήρχε κάτι που να μου έλειψε ή να ήθελα να διορθώσω σχετικά με μαθήματα. Είναι το αγαπημένο μου Εργαστήρι! Σας υπερευχαριστώ για όλα!!!

ToErgastiriSxediou-Loulakis-Balbouzi_VV

Ελευθερία Αρώνη-Γραφιστική Αθηνών 2020

Η Ελευθερία είναι επιτυχούσα στην πρώτη της επιλογή στο τμήμα Γραφιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής!

Έγραψε για μας: Για το «Εργαστήρι Σχεδίου» ενημερώθηκα από τον Ευριπίδη, ο οποίος μένει στην πολυκατοικία μου. Είμαι ικανοποιημένη από την οργάνωσή και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων. Πιστεύω ότι κάλυψε την ανάγκη που είχα για εκπαίδευση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το έχω ήδη προτείνει σε μια φίλη μου και στη μαμά ενός φίλου μου. Αυτό που με ικανοποίησε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων είναι ότι ήμασταν όλοι μια παρέα αλλά και το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε, το οποίο έδινε μια οικεία αίσθηση. Γενικότερα, πέρασα υπέροχα αυτή την χρονιά, όλοι με έκαναν να νιώσω αποδεκτή και ελπίζω να ξανά έρθω στο «Εργαστήρι Σχεδίου» και του χρόνου, είτε περάσω γραφιστική είτε όχι. Σας λατρεύω όλους!

Τέλος, μια συμβουλή που θα έδιναν σε όσους ενδιαφερόμενους σκοπεύουν να δώσουν ανάλογες εξετάσεις είναι να το πάρουν χαλαρά!

 

ToErgastiriSxediou_Loulakis-Balbouzi-EAR

 

Πανελλήνιες εξετάσεις 2018-2019

Αγγελίνα Καββαθά

 Αρχιτεκτονική Α.Π.Θ.

“Ήδη από το πρώτο μάθημα σιγουρεύτηκα ότι προοριζόμουν για την σχολή της αρχιτεκτονικής. Η αρχή βέβαια όπως τις περισσότερες φορές ήταν δύσκολη άλλα το όνειρο, ο σκοπός, η επιμονή, η θέληση και βέβαια η μεθοδικότητα και η καθοδήγηση των καθηγητών έκαναν το ταξίδι όλο πιο ανώδυνο αλλά και εφικτό! Παρόλο που όλα μου τα Σάββατα ειδικά τα δυόμιση τελευταία χρόνια ήταν αφιερωμένα στα πολύωρα μαθήματά μας, οι φιλίες που δημιουργήσαμε, τα έκαναν όλο και πιο όμορφα και διασκεδαστικά . Βέβαια από την εβδομαδιαία “δόση” μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δύσκολες και στενόχωρες στιγμές. Παρόλα αυτά, δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί ακόμα μέσα από αυτές βγήκαμε πιο δυνατοί και ενωμένοι! Ήταν δυόμιση χρόνια δύσκολα, κουραστικά αλλά ξεχωριστά! Το αποτέλεσμα όλων μας ήταν η καλύτερη ανταμοιβή! Σας ευχαριστώ όλους και ειδικά τους καθηγητές! Για εμάς είσαστε πια ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μας!”

Γιάννης Λομβαρδάς
Αρχιτεκτονική Χανίων

“Στο Εργαστήρι Σχεδίου βρήκα αυτό που είχα ανάγκη για την προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις στον υψηλότερο βαθμό. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα το χιούμορ των καθηγητών και οι πολύτιμες συμβουλές στους πέραν της τυπικής εκπαιδευτικής διαδικασίας. Θα μου μείνουν αξέχαστες οι στιγμές των μαθημάτων καθώς επίσης και οι φιλίες που έκανα στο εργαστήρι. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για όλα”

Αλέξανδρος Μπουρής

Αρχιτεκτονική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

“Έψαχνα αρκετό καιρό για να βρω το κατάλληλο για μένα φροντιστήριο σχεδίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Μόλις βρήκα “Tο Εργαστήρι Σχεδίου” και ξεναγήθηκα στους χώρους κατάλαβα πως βρήκα έναν χώρο στο κέντρο της Αθήνας όπου θα μπορέσω (εκτός του να ξεχνιέμαι από τον πανικό των πανελληνίων) να εξελιχθώ στο σχέδιο! Από το πρώτο κιόλας μάθημα κατάλαβα πως οι καθηγητές μπορούν να με καθοδηγήσουν σωστά. Εν τέλη δεν με καθοδήγησαν μόνο ώστε να πετύχω στις εξετάσεις , αλλά απέκτησα γνώσεις και φίλους για τα επόμενα φοιτητικά μου χρόνια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής! Ήταν τα καλύτερα Σάββατα! Ιδιαίτερα ευχαριστώ στους καθηγητές μου!”

Βασίλης Τσάκα
Tμήμα Γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

“Το ταξίδι άρχισε όταν μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να κυνηγήσω το όνειρο μου και να ξαναδώσω πανελλήνιες σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις δύσκολα το επέτρεπαν.Απο την πρώτη επαφή με “Το Εργαστήρι Σχεδίου” κατάλαβα ότι αυτός ο στόχος όχι απλά ήταν εφικτός, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να πετύχουμε.Ο επαγγελματισμός η μεθοδικότητα η ηθική υποστήριξη είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του εργαστηρίου.Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου όλους τους καθηγητές του εργαστηρίου όχι μόνο για την επιτυχία αλλά και για το γεγονός ότι αναλαμβάνουν να βγάζουν το καλύτερο εαυτό κάθε παιδιού,να ξεπεράσουν τα όρια τους,να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό.Πραγματικά δεν έχω λόγια ήταν μια μοναδική εμπειρία για μένα που σίγουρα θα την θυμάμαι για πάντα και σίγουρα θα ευχαριστώ και θα νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου.Εύχομαι στο εργαστήρι σχεδίου να συνεχίσει να φέρνει εις πέρας τα όνειρα των παιδιών με το πάθος και την συνέπεια που τους διακρίνει για πάντα.Είμαι ευγνώμων,σας ευχαριστώ για όλα!!”

 

Πανελλήνιες εξετάσεις 2017-2018

Βασιλική Τομάρα
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο-Ε.Μ.Π.

Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά “Το Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης-Μπαλμπούζη” όλους τους καθηγητές και τους συμμαθητές φίλους. Πέρασα αξέχαστα και θα σας επισκέπτομαι πολύ συχνά.

Η βοήθεια σας ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη!

Η Βασιλική Τομάρα είναι επιτυχούσα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχ. του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Κλαούντια Αλιμεχμέτι
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων Πανεπιστήμιο Πατρών

Ευχαριστώ πολύ “Το Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης-Μπαλμπούζη” όλους τους καθηγητές και τους καινούργιους φίλους. Θα σας θυμάμαι για πάντα και θα μου λείψετε όλοι σας πολύ!

Η Κλαούντια Αλιμεχμέτι είναι επιτυχούσα στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχ/κών  του Πανεπιστημίου Πατρών και της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

Αντιγόνη Παπαδημητροπούλου
Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης-Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ευχαριστώ πολύ “Το Εργαστήρι Σχεδίου Λουλάκης-Μπαλμπούζη” πέρασα πολύ όμορφα, έμαθα και δημιούργησα νέες φιλίες!

 

Η Αντιγόνη Παπαδημητροπούλου είναι επιτυχούσα στο τμήμα συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και της ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!

 

Πανελλήνιες εξετάσεις 2016-2017

Δημήτρης Παραχεράκης
Τμήμα Αρχιτεκτονικής-Πολυτεχνείο Κρήτης

«Από μικρός ονειρευόμουν να γίνω αρχιτέκτονας. Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους εσάς  από «Το Εργαστήρι Σχεδίου» που μου προσφέρατε τόσα πολλά και με βοηθήσατε να προοδεύσω. Πέρασα μαζί σας δυο τέλεια χρόνια γεμάτα γνώση, χαρά, πρόοδο και… ΣΧΕΔΙΟ!!!»

Ράνια Καραμουτζογιάννη
Τμήμα Αρχιτεκτονικής-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η εισαγωγή μου στην αρχιτεκτονική είναι η μεγαλύτερη μου κατάκτηση!!!

Ευχαριστώ θερμά όλους του καθηγητές από “Το Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλάκης-Μπαλμπούζη” για την αφοσίωση τους και την υπομονή τους. Θα μου λέιψετε…

Νίκη Αντωνοπούλου
Τμήμα Αρχιτεκτονικής-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ευχαριστώ θερμά όλους σας στο  “Το Εργαστήρι Σχεδίου-Λουλάκης-Μπαλμπούζη”πέρασα υπέροχα δεν θα ξεχάσω ποτέ το φιλικό κλίμα και τις ωραίες φίλιες που έκανα εδώ και θα θυμάμαι για πάντα! ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κατερίνα Καβαλλιεράτου
1Η ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ -ΑΘΗΝΑ

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές από «Το Εργαστήρι Σχεδίου» για την υποστήριξη και την σωστή καθοδήγηση, θα θυμάμαι για πάντα ότι έμαθα αλλά και τις φιλίες που έκανα εκεί!!!

Γιώργος Σαλτερής-Επιτυχίες Πανελληνίες Εξετάσεις 2017
Γραφιστική Αθήνα

“Σας ευχαριστώ για όλα! Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ από τους καθηγητές έως και τα κορίτσια στη γραμματεία που είστε όλοι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε και να μου σταθείτε με το παραπάνω. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου!!!”

 

Καρίμα Μπελχέντι-Επιτυχίες Πανελληνίων Εξετάσεων 2017
Γραφιστική ΑΘήνα

Η Καρίμα τώρα που μεγάλωσε… είναι επιτυχούσα στο τμήμα Τεχνολογίας Γραφικών τεχνών στη Γραφιστική Αθηνών και της ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ Συγχαρητήρια για την επιτυχίας της!

Η ίδια αναφέρει για “Το Εργαστήρι Σχεδίου”: Ευχαριστώ πάρα πολύ για ότι κάνατε για μένα. Αν και ήμουνα σύντομο χρονικό διάστημα μαζί σας θα θυμάμαι το ζεστό φιλικό κλίμα που επικρατεί και την προσπάθεια των καθηγητών να προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες του καθένα. Καλή συνέχεια στο έργα σας!

Βασιλεία Τρίττα
Συντήρηση Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης -Αθήνα

“Σας ευχαριστώ όλους σας για ότι έχει κάνει για μένα. ο καθένας από εσάς μου έμαθε κάτι ξεχωριστό που θα θυμάμαι για όλες τις σπουδές μου. Καλή συνέχεια στο έργο σας!”

Πανελλήνιες εξετάσεις 2015-2016

Αναστασία Γιαννάκη

Επιτυχούσα Πανελληνίων εξετάσεων 2015-2016 – Αρχιτεκτονική Ξάνθης (Δ.Π.Θ.)

giannaki«‘Ηρθε  η στιγμή να ευχαριστήσω όπως θα ήθελα «Το Εργαστήρι Σχεδίου» και τους υπέροχους ανθρώπους που συνεργάστηκα φέτος. Άρχικα θεωρώ ότι ένας μαθητής/τρια που έχει ως στόχο μία σχολή πρέπει να έχει πείσμα και όρεξη για δουλειά. Στην σημερινή κοινωνία τίποτα δεν είναι εύκολο αλλα και τίποτα δεν είναι απίθανο. Με το που πάτησα το πόδι μου στο χώρο αυτό κατάλαβα ότι ήταν ενα μέρος όπου θα ήθελα να περνάω πολλές ωρες. Τα άτομα μέσα στο χώρο αυτό ειναι συνεργάσιμα, φιλικά και πάνω απο ολα ειναι ειλικρινή μαζι σου. Για αυτό άλλωστε και έδειξα απόλυτη εμπιστοσύνη στους καθηγητές μου και τελικά αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Γνώρισα και τα παιδιά του χώρου αυτού. Έκανα πολλές φιλίες και πάνω απ’όλα κατάφερα και πέρασα σε μια αξιοπρεπή σχολή με επαγγελματική αποκατάσταση. Αν δεν ειχα αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου, πραγματικά δεν θα ειχα καταφέρει απολύτως τίποτα. Μου έδειξαν την αγάπη τους και πάνω απ’όλα μου έδειξαν εμπιστοσύνη, κάτι το οποίο ειχα χάσει τον τελευταιο καιρό. Πίστεψαν σε εμένα και τελικά δεν αποδείχτηκαν λάθος. Με έκαναν να καταλάβω ότι η διαρκής προσπάθεια,η επιμονή και η συγκέντρωση στον ένα και μοναδικό σου στόχο είναι η επιτυχία. Επίσης το κουράγιο που σου προσφέρουν ως καθηγητές δεν το συναντάς αλλού. Θα μου λείψουν πάρα πολύ οι καθηγητές και οι φίλοι μου. P.S. I will come and visit you though! Btw θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν κατακτήριες, πανελλήνιες ή για να εισαχθούν στην Καλών Τεχνών. Σας ευχαριστώ!!!»

Πανελλήνιες εξετάσεις 2014-2015

Άλκηστις Παπαγεωργίου

Επιτυχούσα Πανελληνίων εξετάσεων 2014-2015 – Αρχιτεκτονική Αθηνών ( Ε.Μ.Π.)

Άλκηστις Παπαγεωργίου, Επιτυχούσα Πανελλήνιες εξετάσεις 2014-2015 - Αρχιτεκτονική Αθηνών ( Ε.Μ.Π.)

«Ήταν πολύ όμορφο το γεγονός ότι κάθε φορά που ερχόμουν στο μάθημα κατσουφιασμένη, στενοχωρημένη, μετά έφευγα χαρούμενη, ήρεμη. Ήταν συγκλονιστικό! Επίσης ήταν ωραίες οι στιγμές των ιστοριών μας, που μοιραζόμασταν διάφορες εμπειρίες μας.
Νομίζω πως όλα ήταν άριστα. Χάρηκα ιδιαίτερα για το όμορφο κλίμα και τη σχέση που αναπτύξαμε με τους καθηγητές. Έχουμε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον (ειδικά στο νέο διατηρητέο κτήριο).
Εκείνο που θα ήθελα να γράψω για να δημοσιευθεί και αφορά ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ είναι το παρακάτω: Υπάρχει ένα αστέρι για όλους (θα λάμπει πάντα ειδικά στο σκοτάδι!) Επίσης ότι σας αγαπώ όλους πολύ και θα μου λείψετε! (θα τα ξαναπούμε όμως!)»
Η Άλκηστη παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Βάλια Τάτση

Επιτυχούσα Πανελληνίων εξετάσεων 2014-2015 Αρχιτεκτονική Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης)

Βάλια Τάτση, Επιτυχούσα πανελλήνιες εξετάσεις 2014-2015 Αρχιτεκτονική Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης)

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Είχα ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του σχεδίου, γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα και απλά άτομα. Είναι εντυπωσιακό το πόσο φιλικό και φιλόξενο είναι το κλίμα στο εργαστήρι σας. Εύχομαι να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ »
Η Βάλια παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, του Πολυτεχνείου Κρήτης

Κυριάκος Ρήγας

Επιτυχών Πανελληνίων εξετάσεων 2014-2015 Αρχιτεκτονική Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης)

Κυριάκος Ρήγας, Επιτυχών πανελλήνιες εξετάσεις 2014-2015 Αρχιτεκτονική Χανίων (Πολυτεχνείο Κρήτης)

«Ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο για ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Η βοήθεια που μου παρείχαν οι εκπαιδευτικοί ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο γιατί κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα αλλά γιατί η όλη διαδικασία μου ήταν πολύ ευχάριστη, μέσα από μια δύσκολη και απαιτητική διαδρομή για τις εξετάσεις.»
Ο Κυριάκος παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, του Πολυτεχνείου Κρήτης

Πάυλος Αλμπανίδης

Επιτυχών Πανελληνίων εξετάσεων 2014-2015 Αρχιτεκτονική Ξάνθης (Δ.Π.Θ.)

Παύλος Αλμπανίδης, επιτυχών πανελλήνιες εξετάσεις 2014-2015 ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ (Δ.Π.Θ.)

«Ενημερώθηκα από το internet για ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Η οργάνωση είναι τέλεια, υπάρχει πρόβλεψη έτσι ώστε να μη χάνεται ούτε ένα μάθημα ενώ η προετοιμασία είναι πλήρης. Προτείνω ανεπιφύλακτα το εργαστήρι για το εξατομικευμένο ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους εκπαιδευτικούς. Το τελικό αποτέλεσμα για μένα είναι κάτι παραπάνω από Ικανοποιητικό. Σας ευχαριστώ όλους !»
Ο Παύλος παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχών, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής της Ξάνθης (Δ.Π.Θ.)

Μυρτώ Λαλιώτη

Επιτυχούσα Πανελληνίων εξετάσεων 2014-2015 – Τμήμα Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

Μυρτώ Λαλιώτη, Επιτυχούσα πανελλήνιες εξετάσεις 2014-2015 - Τμήμα Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

«Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο από όλα ήταν το κίνητρο και το μεγάλο ενδιαφέρον των καθηγητών, που παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρχαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μου στάθηκαν και με βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ γίνεται αξιέπαινη δουλειά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!»
Η Μυρτώ παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και επιστημών της Τέχνης, Πανεπιστήμιο Ιωάννινων.


Πανελλήνιες εξετάσεις 2013-2014

Νικόλαος Φάσσας

ΑΡΧΙΤΕKΤΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ( Ε.Μ.Π.)

Είμαι ενθουσιασμένος από τα μαθήματα στο Εργαστήρι Σχεδίου, πήρα ακριβώς αυτό που χρειαζόταν για να πετύχω το στόχο της Αρχιτεκτονικής Αθηνών μέσα από μια πραγματικά πολύ ευχάριστη διαδικασία, διάλλειμα από την πίεση των υπόλοιπων μαθημάτων. Προτείνω ανεπιφύλακτα το Εργαστήρι για το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και την έμφαση που δίνεται στην εξατομικευμένη εκπαίδευση

Ο Νικόλας παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχών, στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π. Αθηνών.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2012-2013

Κριστιάνα Γγκεγκάι

Κριστιάνα πανελλήνιες

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη σχολή και σας είμαι ευγνώμων για όλα όσα κάνατε για μένα. Πραγματικά δε μπορώ να με φανταστώ να σπουδάζω κάτι άλλο πέρα από την γραφιστική και όλοι στο εργαστήρι με βοηθήσατε στο να πραγματοποιήσω τους στόχους μου!

Η Κριστιάνα παρακολούθησε τμήμα προετοιμασίας σε ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχούσα στο τμήμα Γραφιστικής Αθήνας.

Αιμιλία Ποντίκα

Αιμιλία Πανελλήνιες

Αν βαθμολογούσα το βαθμό ικανοποίησης του εργαστηρίου θα έδινα 10 στα 10 οπωσδήποτε! Προτείνω το “Εργαστήρι Σχεδίου” για το πολύ ευχάριστο και ταυτόχρονα superδιδακτικό μάθημα, για τα προσιτά δίδακτρα και το χαρακτήρα των καθηγητών. Η εμπειρία τους και η συμπαράσταση τους είναι που με βοήθησαν για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ!

Η Αιμιλία παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχούσα στη δεύτερη θέση, στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένου Αθήνας.

Άγγελος Ευαγγελάτος

Άγγελος Πανελλήνιες

Πληροφορήθηκα για το “Εργαστήρι Σχεδίου” μέσω του διαδικτύου και νιώθω τυχερός για αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος πρώτον για παρέχονται οι απαιτούμενες γνώσεις πάνω στο μάθημα του σχεδίου αλλά και γιατί προσφέρεται ο χώρος για πολύ επιπλέον χρόνο εξάσκησης το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό. Μου άρεσε η οικειότητα, στο βαθμό που αρμόζει μεταξύ μαθητών και καθηγητών, όπως επίσης και μεταξύ μαθητών. Πολύ σημαντική θεωρώ τέλος, τη φροντίδα και την προσοχή των καθηγητών σε κάθε ένα μαθητή ξεχωριστά.

Ο Άγγελος παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις και είναι επιτυχών, στο τμήμα Γραφιστικής Αθηνών.

 

 

Πανελλήνιες εξετάσεις 2011-2012

Βίκυ Πάντζιου

Βίκυ πανελλήνιες

Θα πρότεινα “Το Εργαστήρι Σχεδίου” αφού εκτός απ’ τους πολύ καλούς καθηγητές και την πολύ καλή διάθεση που υπάρχει, το ότι μπορείς να δουλεύεις και μόνος σου στον χώρο του εργαστηρίου εκτός των μαθημάτων είναι τέλειο!!!Με ικανοποίησε η πολύ καλή επικοινωνία, η φιλική διάθεση όλων, οι πολλές γνώσεις που έχουν οι διδάσκοντες και η ικανότητα που έχουν να τις μεταδίδουν.

H Βίκυ Πάντζιου προτίμησε “Το Εργαστήρι Σχεδίου” για την προετοιμασία της στο Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, για τις πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την εισαγωγή της στη σχολή Αρχιτεκτονικής.

Στέβη Μελέτση

Στέβη πανελλήνιες

Η διδασκαλία στο εργαστήρι σχεδίου δεν στηρίζεται στην κριτική και την υπερβολική αυστηρότητα αλλά στην κατανόηση και την υποστήριξη των μαθητών.Με ικανοποίησε η αμεσότητα μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών που δημιουργούσε ένα ευχάριστο, σχεδόν οικογενειακό κλίμα.

H Στέβη Μελέτση προτίμησε “Το Εργαστήρι Σχεδίου” για την προετοιμασία της στο Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, για τις πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την εισαγωγή της στη σχολή Αρχιτεκτονικής.

 

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο